KSV LOPPEM IS OP ZOEK NAAR EXTRA JEUGDTRAINERS (M/V) voor de onderbouw en bovenbouw voor het seizoen 2018-2019, kandidaten kunnen zich melden via jeugdksvloppem@gmail.com

Wie zijn stickerboek is nog niet vol en heeft minder dan 40 stickers nog nodig? Vul vlug het blad in met de ontbrekende nummers en zend dit op naar : Anthony De Buyser, Popstaelstraat 10, 8490 Varsenare (let wel op VOOR 01/06/18)

foto van KSV Loppem.


Over ons

De drijfveer van een lokale vereniging als K SV LOPPEM bestaat er uit een club te zijn waar iedereen steeds welkom en z'n ei kwijt kan. Onze vereniging moet een plaats zijn waar jong en oud zich thuis voelen en waar ze zodoende vriendschapsbanden voor het leven kunnen smeden. Zoals bij elke sportclub vormt het eerste elftal natuurlijk de kers op de taart, maar zonder de noodzakelijke versiering met slagroom van een uitgebreide en degelijke jeugdwerking smaakt deze maar flauwtjes. Het is in het verleden reeds meermaals aangetoond dat de jeugdopleiding bij onze club voor een degelijke doorstroming naar het fanion team zorgt. In de toekomst zullen we zeker en vast deze ingeslagen weg verder blijven bewandelen. Daarom zijn wij ook trots te mogen stellen dat we in het seizoen 2018 - 2019 opnieuw met niet minder dan 19 ploegen kunnen aantreden.


Meer over ons